DKV, patrocinador del Campionat d'Espanya de Ciclisme per a Metges

Per reforçar el seu vincle amb els professionals sanitaris

Miniatura

DKV s'ha convertit en un dels patrocinadors principals del X Campionat d'Espanya de Ciclisme per a Metges, que se celebrarà el pròxim 27 d'octubre a Màlaga. Amb aquesta actuació, la companyia es proposa reforçar el vincle amb el sector mèdic, ja que és un dels nostres principals grups d'interès.

El campionat és ja una activitat totalment consolidada en l'àmbit nacional, en què poden participar equips dels cinquanta-dos col·legis de metges que hi ha repartits per tot Espanya. Aquest dissabte, els ciclistes sortiran des de la seu del Col·legi de Metges per fer un recorregut de 76,6 quilòmetres per la Costa del Sol Oriental.

Es tracta de la primera vegada que DKV patrocina un esdeveniment esportiu per a metges, un dels principals grups d'interès per a la companyia. Per aquest motiu, Francisco J. Juan, director general de Salut de DKV Seguros, es mostra “molt orgullós que DKV Seguros estigui present en aquest campionat, que uneix, a la ciutat de Màlaga, els cinquanta-dos col·legis mèdics d'Espanya i els metges ciclistes participants en una molt bona pràctica de vida saludable, com ho és l'esport del ciclisme”.

A més de reforçar la salut dels metges, la prova servirà per reforçar vincles amb el col·lectiu, tal com explica Silvia Agulló, directora de Negoci Responsable i Reputació de la companyia: “Des de Negoci Responsable treballem amb Salut per acostar-nos més al col·lectiu mèdic i enfortir, així, les nostres relacions per tal d'influir positivament en la reputació en aquest grup d'interès, que és un prescriptor clau.

És la primera vegada que patrocinem un esdeveniment esportiu per a metges i esperem que sigui un èxit”. José Miguel Villada, director de la sucursal de DKV a Màlaga, serà el representant de DKV durant la carrera. Com a tal, va anar a la presentació oficial de la carrera, on va estar acompanyat de Juan José Sanchez Luque, president del Col·legi de Metges, que considera el campionat com “un repte per a la promoció d'estils saludables, sobre els quals els metges tenen molt a dir”.

“Aquest esport és una combinació de força física, tolerància, capacitat de sacrifici, treball en equip, lideratge, destresa i intel·ligència tàctica, que només és possible amb un gran esforç i capacitat de superació personal. El ciclisme és una veritable escola de valors”, explicava Pedro Navarro Merino, president del Comitè Organitzador del Campionat, president de la Fundació Commálaga i vicepresident de Cultura del Col·legi de Metges, també present durant l'acte de presentació. 

 “Molt orgullós que DKV Seguros estigui present en aquest campionat, que uneix, a la ciutat de Màlaga, els cinquanta-dos col·legis mèdics d'Espanya i els metges ciclistes participants en una molt bona pràctica de vida saludable com ho és l'esport del ciclisme” explica Francisco J. Juan, director general de Salut. 

La Real Federació Espanyola de Ciclisme (RFEC), així com la Federació Andalusa de Ciclisme (FAC), el Col·legi de Metges de Màlaga i Deporinter són els encarregats de l'organització tecnicoesportiva. L'Ajuntament de Màlaga, la Diputació Provincial, la Junta d'Andalusia, la Fundació Unicaja i AMA són la resta de patrocinadors que, juntament amb DKV, faran possible aquesta tradicional i saludable carrera.