Voluntaris de l'àrea de Salut comparteixen solidaritat amb nens discapacitats

Els voluntaris van acompanyar a 45 joves discapacitats en diferents activitats esportives a Granada.

L'activitat solidària, organitzada pel Voluntariat Corporatiu de la companyia en col·laboració amb la Fundació Deporte y Desafío, va tenir lloc amb motiu de la Convenció de Salut del Grup DKV.

El passat 12 de juny, 40 companys d'àrea de Salut van fer de voluntaris en les diferents activitats d'una gimcana solidària organitzada per la Fundació Deporte y Desafío de Granada.

Es van crear 4 grups de voluntaris i joves beneficiaris identificats amb diferents colors. La gimcana va consistir en passar pels diferents jocs: bàsquet, futbol, relleus i jocs populars. Amb aquesta activitat es va acompanyar als joves amb discapacitat amb l'objectiu d'enfortir el treball de la capacitat aeròbica-anaeròbica, la millora de l'equilibri, especialment en l'activitat de bàsquet, la millora del to muscular, la millora i el desenvolupament de la coordinació, així com la lateralitat i l'augment i la millora de la flexibilitat.

Els voluntaris de l'àrea de Salut van destacar els beneficis següents de la jornada: experimentar les diferents necessitats de les persones amb discapacitat i fomentar l'intercanvi d'habilitats i experiències. "No sempre ens adonem fins a quin punt som privilegiats", destaca Gabriel Toledo, director d'UMLF. "Hem de ser conscients de la realitat que ens envolta, hem d'entendre que hi ha persones i famílies que necessiten la nostra ajuda i col·laboració. No només n'hi ha prou amb un gest econòmic, la col·laboració directa ens fa més partícips i més pròxims als problemes dels altres", manifesta Mónica Holgado, directora mèdica territorial de Sevilla. "Animaria a dedicar un parell d'hores del temps de cadascú a una acció d'aquest tipus, en què totes les parts surten guanyant. Ajudem a la societat i creixem com persones", conclou Almudena Monfort, adjunta a la Direcció General de Salut.