El Grup DKV escala dos llocs en el rànquing MercoPersonas 2014

DKV Seguros és la cinquena asseguradora més valorada i l'empresa número 55 d'entre les cent companyies amb millor reputació corporativa d'Espanya.

Grupo DKV apareix un any més a mercoPersonas, el rànquing de les companyies més ben valorades per treballar a Espanya. En aquesta ocasió assoleix el lloc 55è i millora tres posicions respecte al 2013. A més, ocupa el cinquè lloc dins el sector assegurador.

Aquest estudi, elaborat pel Monitor Empresarial de Reputació Corporativa (MERCO), avalua la percepció que altres públics d'interès (directius de Recursos Humans, estudiants universitaris, antics alumnes d'escoles de negocis i població en general) tenen com a "marca ocupador" i se centra a classificar les 100 companyies amb millor reputació corporativa incloses en el rànquing mercoEmpresas.

Es divideix en dues fases. D'una banda, un benchmarking (comparativa dels productes, serveis i processos de treball) entre les cent empreses Merco, a partir d'un repertori de variables relacionades amb la seva política de recursos humans.

Per una altra, una enquesta a una mostra d'empleats de cada companyia avaluada basada en preguntes relacionades amb la qualitat laboral, la conciliació de la seva vida familiar i laboral i la reputació interna de la seva organització.

La quinta aseguradora más valorada
Por sectores, DKV se coloca en quinta posición dentro de las aseguradoras, tras Mutua Madrileña (13º), Mapfre (17º), Línea Directa (50º). Sanitas, que ocupa la posició 26a i baixa cinc llocs respecte al 2013, apareix en primer lloc dins el sector d'assistència sanitària. El 2012 el Grupo DKV Seguros es va situar en el lloc 53è de la taula, assolint la seva millor classificació des que va començar a aparèixer en el rànquing, fa vuit anys.

Aquest estudi és analitzat per la signatura de serveis professionals KPMG, que fa una revisió independent de conformitat amb la norma ISAE 3000. Sobre MERCO El Monitor Empresarial de Reputació Corporativa (MERCO) és un instrument d'avaluació reputacional. Des del 1999, Merco s'encarrega de mesurar la reputació de les empreses que operen a Espanya.

Quinze anys després, és un dels monitors de referència al món. Anualment, s'elaboren sis rànquings que mesuren la reputació en diferents àmbits, com per exemple les millors empreses per treballar (mercoPersonas), els líders més prestigiosos (mercoLíderes), les empreses més reputades (mercoEmpresas), les millors marques financeres (mercoMarcas) i les millors ciutats per viure, per treballar, per visitar, per estudiar i per fer negocis (mercoCiudad). MercoPersonas és, al seu torn, l'únic monitor universal que uneix la valoració de la reputació interna i marca talent al mateix temps. Parteix de les 100 companyies incloses en el rànquing de mercoEmpresas, però altres companyies també poden ser votades.