ERGO participa en el dinar de Nadal per a gent gran que es troba sola per segon any consecutiu

La marca consolida la seva col·laboració amb la Federación Amigos de los Mayores en el marc de l'envelliment actiu com una de les seves línies principals d'acció social en matèria de responsabilitat empresarial

El dissabte 20 de desembre, ERGO va col·laborar per segon any consecutiu en el dinar de Nadal que anualment organitza la Federación Amigos de los Mayores per a la gent gran que està sola. D'aquesta manera, ERGO es consolida com una entitat preocupada i interessada en la millora de les condicions de vida d'aquestes persones.

En aquesta vint-i-setena edició, l'ONG ha organitzat simultàniament més de 10 actes repartits pel territori català, on han acudit més de 1.000 persones entre participants i voluntaris, gairebé 500 més que l'any passat.

L'esdeveniment principal s'ha fet a l'hotel Hilton de la Diagonal, que va cedir part de les seves instal·lacions, al qual han assistit diferents autoritats de la Generalitat, la Diputació i de l'Ajuntament de Barcelona, com ara el diputat de Benestar Social, Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona: "La protecció de la gent gran és avui un repte per a les administracions públiques, en relació amb la prevenció de situacions de soledat, maltractaments i problemes d'autonomia o falta de recursos", va declarar Josep Oliva, recordant que, des de l'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona, es col·labora amb programes d'acompanyament com va ser el cas d'aquest acte.

En representació del Grupo DKV, Juanjo Mulero, director general de l'Àrea d'Assegurances Generals i Vida, va fer un parlament centrat en la responsabilitat que les empreses tenen amb la societat: "El nostre entorn és el que ens permet créixer com a empreses, per tant, és lògic que una part d'aquests beneficis retornin a ell", explicant el compromís que, des de la companyia, s'ha adquirit respecte a la gent gran, sent una de les línies de responsabilitat social corporativa de la marca ERGO.