2015, un gran any per a la Sala Multiusos DKV

El maig de 2014, a més de la inauguració de les oficines de la companyia a Zaragoza, es va habilitar un espai genial ja comunament conegut per tots. Durant el 2015 la Sala Multiusos ha acollit una gran varietat d'esdeveniments entre exposicions, xerrades, activitats, presentacions de llibres i tallers que han rebut una gran acceptació per part del públic assistent.

 

 

Fidel al compromís artístic de la companyia, que impulsa la innovació i la creativitat com a valor a la societat, la Torre DKV disposa d'aquest espai obert a la ciutat, on han tingut lloc multitud d'exposicions d'art i esdeveniments relacionats amb la salut.

La Sala Multiusos ha estat un dels espais protagonistes de la seu corporativa. El Grup DKV vol que l'art continuï tenint molta presència a la companyia de manera constant en l'activitat diària de l'edifici i que tant empleats com visitants en puguin gaudir. Així, tant a la planta baixa com al soterrani -1, s'han exhibit obres d'art que formen part de la col·lecció de la companyia, donant l'oportunitat de gaudir d'escultures, fotografia, pintures i videoart, que fan que les zones d'ús comú esdevinguin galeries amb rotació continuada per al gaudi de tots.

Aquí, empleats, col·laboradors, amics i familiars i la ciutadania en general han pogut gaudir d'un total de cinc exposicions: “15 años trabajando por un mundo mejor”, “DKV Fresh Art”, “Con otros ojos”, “En familia, talleres participativos del Festival Asalto” i “Observatorio de salud y medioambiente. Hogares saludables, edificios sostenibles”. Aquesta última va suposar una bona oportunitat perquè la sala oferís no només una exposició artística sinó un altre conjunt d'activitats i esdeveniments com la jornada de Corresponsables, la xerrada sobre donació d'òrgans del professor Sánchez Miret, la xerrada sobre conscienciació digital, la jornada d'Ekoamigos i la xerrada antitabac.

En aquest espai s'han dut a terme 32 activitats, amb un total 1.235 assistents i 18 mitjans de comunicació se n'han fet ressò. Entre aquestes, recordem les xerrades de conscienciació sobre el canvi climàtic, les jornades de nutrició infantil, la conversa entre Gervasio Sánchez i María Mateu, la sessió informativa del Trailwalker, la visita guiada de l'Escuela de Arte de Zaragoza, les convocatòries de donacions de sang, la xerrada de Bombay en acción, les jornades APD, les projeccions dels documentals "Gabor" i "Estudiantes con talento", la conferència sobre el Fondo Kati i la d'Ana Ferrer, la presentació del llibre "Yo discapacitado", els tallers "Parla clar" i un llarg etcètera d'esdeveniments interns, externs, culturals i empresarials.