El Grup DKV obté el segell Best WorkPlaces 2017!

L'esdeveniment d'entrega de premis Best Workplaces que se celebra anualment és un reconeixement a les millors empreses on treballar a Espanya.

Aquest dijous, 30 de març, La Quinta de Jarama de Madrid acollia l'entrega de premis que atorga l'institut Great Place To Work cada any. El Grup DKV Seguros, escollit per novè any com un dels millors llocs on treballar, va ser un dels guardonats de la nit. DKV Seguros ha estat inclosa entre els Best Workplaces Espanya 2017, dins la categoria d'organitzacions d'entre 500 i 1.000 empleats, que fa anualment Great Place to Work®.

La companyia ocupa la setena posició en la classificació d'empreses més ben valorades on treballar en el rànquing dels 50 Millors Llocs on Treballar 2017 i consolida la seva posició després de nou anys consecutius a la llista. A l'esdeveniment, al qual van assistir més de 430 persones, es va destacar la importància del model de la companyia perquè qualsevol organització, independentment del sector i la mida, pugui arribar a ser un excel·lent lloc on treballar

Per recollir el premi en representació de tots els empleats del Grup DKV Seguros, es van desplaçar fins a Madrid Jorge Díez - Ticio Ferrer, director de Recursos Humans i Rosa Beltrán Fatás, responsable de Selecció i Desenvolupament de l'esmentat departament.