DKV lanza el libro “Seguros de salud para dummies”

L'objectiu és posicionar DKV com una companyia que promou la transparència, el llenguatge clar en les assegurances i aportar més confiança als nostres clients i a la societat.

Gaudir de bona salut és primordial en la nostra vida i per això és tan important saber cuidar-se i conèixer al detall les cobertures, els serveis i les eines que l'assegurança de salut privada posa al nostre abast per gestionar el nostre estat de salut de la manera més òptima.

A l'hora de decidir-se a contractar una assegurança mèdica és important tenir una visió clara del que ofereix el sector. Tanmateix, quan revisem la nostra pòlissa ens trobem, molt sovint, amb clàusules plenes de paraules tècniques, expressions complicades i molta lletra petita que confon.

A DKV apostem des de fa anys per la claredat i la transparència en l'assegurança. Ara, com un pas més, la companyia ha editat el llibre “El seguro de salud para dummies” per aclarir diferents aspectes i termes que s'utilitzen en el camp de les assegurances mèdiques privades. Aquesta iniciativa va sorgir a través d'una idea proposada a Idealia i es troba en línia amb les plantejades en el programa Llenguatge Clar de DKV.

Aquest llibre està estructurat d'una forma clara i senzilla. Té nou capítols dividits en diversos apartats per tenir perfectament localitzada la informació que es necessiti en cada moment. A dins, s'hi explica, amb un llenguatge col·loquial, com contractar una assegurança, quins tipus d'assegurances de salut hi ha, quines són les obligacions de la persona que la contracta o com donar-se de baixa, entre altres temes, tots de caràcter pràctic.

Els exemplars es distribuiran principalment a la xarxa comercial (sucursals, col·legis de mediadors i institucions del sector) i es regalarà com a obsequi nadalenc a periodistes del sector. Aquest manual també posa de manifest la importància que el sector sanitari privat té en la nostra economia i en l'ocupació, així com el seu gran paper en el desenvolupament de noves tecnologies aplicades a la gestió de la salut. Els llibres de la col·lecció "…per a dummies" estan adreçats a lectors de totes les edats i nivells de coneixement interessats a trobar una manera professional, directa i alhora entretinguda d'aproximar-se a la informació que necessiten.