Sa Majestat la Reina Sofia visita la Fundació Integralia DKV a Madrid

Va conèixer la història i projectes d'Integralia i van poder compartir un petit aperitiu amb ella.

Miniatura

Sa Majestat la Reina Sofía va visitar ahir dimecres, 21 de febrer, les instal·lacions de la Fundació Integralia DKV a Madrid per conèixer de primera mà els serveis d'integració laboral de persones amb discapacitat que desenvolupa l'entitat. Tot estava preparat des de feia dies per a un esdeveniment com aquest i la companyia va saber estar a l'altura.

La Reina Sofía va arribar a la una del migdia al centre, on la van rebre el president de DKV Seguros, Javier Vega de Seoane, el conseller delegat de DKV i president del Patronat de la Fundació, Josep Santacreu, i la directora i el subdirector de la Fundació, Cristina González i Javier de Oña. Ells es van encarregar d'acompanyar-la en la seva visita per les instal·lacions, en què li van explicar les funcions i els propòsits d'Integralia DKV, a més de la seva evolució durant els darrers divuit anys, en què la Fundació ha fomentat la inserció sociolaboral de més de 2.200 persones amb discapacitat.

Durant la trobada, Javier Vega de Seoane va destacar la importància que les empreses desenvolupin estratègies de responsabilitat social “per contribuir a resoldre o mitigar els problemes que té la societat, que cada vegada és més complexa”. Per part seva, Josep Santacreu va ressaltar l'ímpetu de DKV en matèria de responsabilitat social, cosa que la converteix en una de les empreses líders d'Espanya més actives en aquest camp. De fet, la Fundació Integralia DKV és el projecte d'acció social no lucratiu més important de la companyia, que cerca, a més, conscienciar la societat i el sector empresarial del valor que les persones amb discapacitat poden aportar a les seves organitzacions. No va voler deixar passar l'oportunitat d'explicar que “és un honor i un orgull per a nosaltres que S.M. la Reina Sofía hagi mostrat el seu interès per conèixer personalment les nostres actuacions en pro de la inserció laboral i social de persones amb diversitat funcional i malalties degeneratives, amb dificultats per incorporar-se al mercat de treball”.  

En el seu recorregut, la monarca es va trobar amb alguns dels empleats que en aquell moment exercien la seva feina com cada dia al centre de Madrid. I com no pot faltar en ocasions com aquesta, en acabar el trajecte previst, la Reina Sofía es va fer la tradicional foto de família al costat d'alguns dels membres de DKV i d'Integralia que eren allà presents. 

Però sens dubte, el moment més pròxim i familiar que es va viure va ser quan Ainhoa Santamaría i David Rivas van parlar amb la Reina i li van explicar què suposa en les seves vides la feina que fan a la Fundació. 

Ja per acabar, una mica abans de les dues, es va organitzar un petit aperitiu a la sisena planta amb tothom qui va acompanyar SM durant la seva breu visita al centre, inclosos l'Ainhoa i el David. Per acabar, i en un àmbit més privat, va tenir lloc el comiat a càrrec de Javier Vega de Seoane, Josep Santacreu i Cristina González.

DKV i la Fundació Integralia DKV no poden estar més orgullosos i agraïts de la presència de la Reina Sofía a les seves instal·lacions del call center a Madrid. Va ser tot un honor compartir aquest moment amb ella.   

DKV entén que les empreses han d'anar més enllà dels beneficis econòmics i que han d'assumir la seva responsabilitat ètica, social i mediambiental amb la societat, a través d'accions dirigides als seus grups d'interès. Com a companyia asseguradora, DKV s'esforça per crear un món més saludable en els àmbits de la salut i el medi ambient, l'obesitat infantil, la inserció laboral de persones amb discapacitat i l'envelliment actiu.