Emergència a Indonèsia

Milers de persones necessiten la teva ajuda

Miniatura

L'illa de Cèlebes, a Indonèsia, s'ha vist afectada per un desastre de gran magnitud. El terratrèmol i el tsunami resultant han afectat més de dos milions de persones, ja hi ha més de 1.400 morts i es tem que hi hagi centenars de víctimes més. Les carreteres, els aeroports, el subministrament elèctric i les comunicacions han quedat tallades en diverses zones.

 Davant d'aquesta situació, les sis ONG que formen part del Comitè d'Emergència (Acció Contra la Fam, ACNUR, Metges del Món, Pla Internacional, Oxfam Intermón i World Vision) han mobilitzat els seus equips a la zona per fer les primeres avaluacions i organitzar la seva resposta d'emergència: refugi, nutrició, aigua i sanejament i assistència sanitària, sigui directament o a través de socis locals. Com molts sabeu, DKV es va sumar com a empresa col·laboradora al Comitè d'Emergència. Per això, volem oferir una àmplia cobertura de les crides que es duguin a terme per recaptar fons.

Us animem a col·laborar a través de qualsevol de les formes que us oferim a continuació i a animar els vostres contactes perquè se sumin a l'ajuda per pal·liar els efectes d'aquesta emergència. Moltes gràcies!

Si vols col·laborar, pots utilitzar qualsevol d'aquests canals: