DKV i Ariel Rot recapten junts 6.600 euros

Es destinaran a la Fundació Cris Contra el Cáncer.

Miniatura

El músic argentí va actuar divendres passat en un concert solidari organitzat per DKV, el qual va aconseguir recaptar 6.600 euros destinats a la Fundació Cris Contra el Cáncer.

“Voces Solidarias DKV” és una iniciativa que reconeix el compromís social dels col·laboradors de l'asseguradora, alhora que permet recaptar fons per a diferents causes solidàries

DKV ha organitzat un concert solidari del guitarrista, cantant, compositor i productor argentí, Ariel Rot, en el marc del II concert de Veus Solidàries DKV, una iniciativa benèfica en suport de la Fundació Cris Contra el Cáncer, organització que té com a objectiu fomentar i finançar projectes de recerca per al tractament i la cura d'aquesta malaltia. El concert de divendres passat a la sala Galileu Galilei, va aconseguir recaptar 6.600 euros per a la causa.  

Cadascun dels assistents ha pogut escollir el preu de la seva entrada fins a completar un aforament total de 400 persones, amb unes donacions que han oscil·lat entre els 20 € i els 150 €. A més, s'ha habilitat una ‘Fila 0’ per a tots aquells que no podien assistir al concert, però que van voler contribuir igualment a la causa.

El II concert de Veus solidàries DKV ha estat el primer concert de l'artista de Buenos Aires després del comiat de “Tequila” del passat 25 de setembre al WiZink Center de Madrid, que va servir per celebrar l'adeu als escenaris d'un grup mític en l'escena del Rock&Roll en espanyol.  

Per part seva, “Veus solidàries DKV” és una iniciativa amb la qual la companyia asseguradora de salut pretén vincular el compromís social de la marca amb els valors de la música, a través d'artistes de primer nivell. En la primera edició, celebrada el 14 de febrer a la Sala Luz de Gas de Barcelona, l'intèrpret convidat va ser el cantant Antonio Carmona, que va aconseguir penjar el cartell de “no hi ha entrades” en la seva tornada als escenaris per presentar el seu tercer àlbum en solitari, “Obras son amores”.  

Solidaritat a través de la música

“Veus solidàries DKV” és un projecte ideat pel Departament de Negoci Responsable de la companyia i la plataforma solidària “Un Milió de Somriures” per premiar i reconèixer la col·laboració en causes socials dels seus empleats, clients, metges i agents, oferint-los una experiència musical en directe. 

Uns recitals que, a més, serveixen per finançar iniciatives socials d'impacte en l'àmbit de la salut, a través de la recaptació de la venda d'entrades, les donacions dels assistents i les aportacions de l'asseguradora. 

Així ho explica el conseller delegat de DKV, Josep Santacreu: “gràcies a la nostra col·laboració en el passat amb l'artista Antonio Orozco i els patrocinis del Festival de Pedralbes o el Festival Mil·lenni, ja coneixem la capacitat de comunicació emocional de la música; així que ara avancem amb un nou projecte propi vinculat al compromís social dels nostres empleats i col·laboradors i la recollida de fons per a causes solidàries”. 

Per fer-ho, l'asseguradora produeix i finança els recitals, selecciona l'intèrpret convidat i tria la iniciativa o projecte en ajudar amb la seva recaptació.