Contraataca el consumisme col·laborant a DKV Giving Tuesday

Et proposem una jornada "de compres" molt millor

Miniatura

Ens trobem a l'avantsala d'una febre desmesurada de consumisme i malbaratament compulsiu. Com bé sabràs, i si no, no “desesperis”, aviat començarà el bombardeig comunicatiu de milers de marques que intentaran captar la teva atenció amb les seves “onades de descomptes” i “rebaixes irresistibles” (noti's la ironia). Nosaltres et proposem una jornada “de compres” molt millor.

Un any més, sorgeix la iniciativa Giving Tuesday. La companyia dona suport a aquest gran moviment de solidaritat a través del llançament del matchfunding #DKVGivingTuesday (https://www.migranodearena.org/eventos/269/dkvgivingtuesday) destinat a projectes socials de salut.

La companyia igualarà fins a 2.000 euros les donacions dels quatre projectes que més recaptin. Pots donar fins al 27 de novembre. Què esperes? Cada euro de solidaritat val per dos!

El matchfunding #DKVGivingTuesday és un repte impulsat per DKV i migranodearena.org per animar les entitats finalistes de Tú decides 2019 a recaptar fons per als seus projectes.

Contraataca el consumisme entrant a #DKVGivingTuesday (https://www.migranodearena.org/eventos/269/dkvgivingtuesday) i fes una donació al teu projecte preferit! A més, si ets client de DKV, només per fer una donació, podràs entrar en el sorteig d'una experiència. Ser solidari té premi!