Premi a la nostra app Quiero cuidarme

Guanyadora en Les Millors Idees de Diario Médico 2017

Miniatura

19 de novembre de 2017

El passat 13 de novembre, Diario Médico va reconèixer la tasca de professionals, institucions i empreses per la seva contribució a la millora de la medicina i l'assistència sanitària durant el 2017. Per això, va organitzar la setzena edició dels seus premis a les millors idees de la sanitat. 

L'aplicació més descarregada a Espanya, amb 130.000 usuaris

La gala d'entrega de premis, que anualment organitza Diario Médico, es va celebrar al Teatre Nacional de Catalunya aquest 13 de novembre, a les 19.30 hores. El projecte Quiero cuidarme, desenvolupat per DKV, va obtenir un dels premis a Les Millors Idees de 2017, en la categoria de Gestió.

L'app Quiero cuidarme, guanyadora en la categoria de Gestió.

Integrada en el projecte “Mi salud al día”, un ecosistema digital que vincula l'autocura de la salut amb les noves tecnologies, Quiero cuidarme ha esdevingut, al llarg dels mesos, l'aplicació de salut més descarregada a Espanya. Amb 130.000 usuaris que intenten millorar la seva salut dia a dia mitjançant l'app, s'ha aconseguit una xifra global de l'índex de vida saludable de 670

Una app que construeix la teva biografia personal de salut

Aquesta app permet construir la teva biografia personal de salut mitjançant el registre dels teus valors. A més d''ajudar-te a dedicar temps a cuidar-te per millorar, així, el teu benestar a través de diferents plans d'acció personalitzats, també et permet conèixer, en qualsevol moment, quin és l'estat de la teva salut amb l'índex de vida saludable. 

Enguany han estat més de 80 les iniciatives premiades, promogudes per un total de 121 entitats, que han vist reconeguda la seva tasca. Entre aquestes destaquem la unió de l'Institut per al Desenvolupament i la Integració de la Sanitat (IDIS), metges, farmacèutics i mutualitats per al desenvolupament de la recepta electrònica, en la categoria de Política Sanitària; i les deu regles sobre com millorar la qualitat assistencial amb la història clínica, de la Comissió Central de Deontologia de l'OMC, en la categoria Iniciativa legal, ètica i deontològica.