DKV 10 anys al Best Workplace

Dins la categoria d'organitzacions entre 500 i 1.000 empleats

Miniatura

23 de març de 2018

DKV recollia el seu premi com a setè Best Workplaces Espanya 2018 al Castell de Viñuelas de Madrid. Jorge Díez – Ticio, director de Recursos Humans; Rosa Beltrán Fatás i Ana Carmen Pérez, tècniques del mencionat departament, van recollir el guardó.

DKV ha estat inclosa entre els Best Workplaces Espanya 2018, dins la categoria d'organitzacions entre 500 i 1.000 empleats, que fa anualment Great Place to Work. La companyia ocupa la setena posició en la classificació d'empreses més ben valorades per treballar al rànquing dels 50 Millors Llocs per Treballar 2017.

Per recollir el premi en representació de tots els empleats de DKV, es desplaçaven fins a Madrid Jorge Díez – Ticio, director de Recursos Humans; Rosa Beltrán Fatás i Ana Carmen Pérez, tècniques del mencionat departament, que van recollir el guardó. Durant la cerimònia d'entrega, es va destacar la importància del model Great Place to Work for All, per aconseguir que qualsevol organització aconsegueixi ser un excel·lent lloc per treballar, tant pel negoci, com les persones i la societat.

A través del model, es pretén ajudar les empreses de tots els sectors perquè aconsegueixin assolir els seus objectius corporatius, a més de fomentar l'entorn laboral positiu i la idea d'equip. La llista Best Workplaces Espanya 2018 mesura, entre altres coses, la percepció dels empleats, o les pràctiques i polítiques dels Recursos Humans.

Aquest any s'han analitzat a més de 300 empreses, incloent-hi diferents mides i sectors. Per a l'elaboració d'aquest rànquing anual, Great Place to Work considera clau els empleats de diferents col·lectius per crear un vincle de confiança i construir un excel·lent lloc per treballar.

La consultoria ajuda qualsevol organització a transformar la seva estructura corporativa, i permet que tots els col·laboradors, independentment de la seva posició laboral, contribueixin a crear un excel·lent lloc per treballar.

Josep Santacreu, conseller delegat de DKV, ha volgut dedicar unes paraules d'enhorabona a tots els que formem part d'aquesta gran companyia. “Ens hem de felicitar per estar per desè any consecutiu en aquesta reduïda i exclusiva llista de les millors empreses per treballar a Espanya. Aquest guardó és molt important per tot el que suposa. En primer lloc, pel reconeixement extern i la reputació, i en segon lloc, perquè permet que la companyia atragui talent. Gràcies a tots els que l'heu fet possible”, destaca.