DKV patrocina el congrés nacional d'estudiants de Medicina

El congrés de referència a Espanya

Miniatura

Durant els dies 24, 25 i 26 d'octubre es va celebrar el XXXVI Congrés Nacional d'Estudiants de Medicina en la Universitat Miguel Hernández d'Elx (UMH) i la XIV edició internacional. Una trobada amb més de 600 assistents, entre inscrits, congressistes i comitè organitzador, que va batre el rècord de participació en els seus més de 35 anys d'història i de la qual DKV va ser patrocinador.

El congrés, declarat d'interès cientificosanitari pel Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat i per la Generalitat, va reunir multitud d'alumnes de diferents universitats espanyoles, europees i sud-americanes per posar a prova les capacitats dels estudiants en el descobriment de l'aventura de la recerca bàsica i clínica.

El director de la sucursal d'Alacant Francisco Tobías va estar present a les jornades i afirma que “encara que es tracta d'un patrocini local, la repercussió és nacional, amb ponents i assistents de tota la geografia espanyola”.  

“A més – explica- a aquest congrés, hi assisteixen futurs metges amb qui ens interessa col·laborar (alguns són fills d'actuals facultatius del nostre quadre mèdic), sense oblidar les nombroses empreses copatrocinadores amb les quals podem dur a terme diverses accions comercials i unir sinergies”.

Com a patrocinador, DKV va tenir presència de marca amb el seu logotip en l'aplicació mòbil del congrés, al photocall, publicitat al web corporatiu, mencions en xarxes socials, apunts amb imatge i vídeo a Instagram i Facebook, així com diverses piulades a Twitter. 

Unes jornades úniques per al gaudi dels més de 600 congressistes que, durant tres dies, assisteixen al congrés per gaudir dels temes mèdics més emocionants, els darrers avenços i tecnologies, conferenciants de prestigi internacional, testimonis de pacients i els treballs presentats per estudiants de tot Espanya i de més enllà de les nostres fronteres.

Els estudiants no només procedien de la Comunitat Valenciana. També van assistir-hi estudiants de Múrcia, Sevilla, Cadis, Extremadura, Tarragona, Barcelona, Màlaga, Madrid, les Canàries i de països com Alemanya, Polònia, Itàlia i Xile.

La conferència inaugural es va centrar en la transparència i responsabilitat social en la formació en salut i a continuació es van celebrar sessions múltiples amb tallers sobre suport vital avançat, urgències, així com una altra taula rodona sobre la presa de decisions en el pacient terminal.