DKV llança la XIV Convocatòria d'Ajudes Socials de Salut

En aquesta edició hi ha cinc categories: Salut i medi ambient, Prevenció i promoció de la salut, Obesitat infantil i trastorns alimentaris, Salut i discapacitat i Envelliment saludable

DKV Seguros inicia la Convocatòria d'Ajudes Socials de Salut Tú decides 2019. L'objectiu d'aquesta iniciativa és donar suport a projectes l'objectiu dels quals sigui millorar la salut, cuidar el medi ambient o incrementar la qualitat de vida dels sectors de la població més vulnerables.

L'aportació total de DKV Seguros al conjunt de projectes seleccionats serà de 120.000 euros, que permetran finançar fins a 10 projectes, cadascun amb un màxim de 12.000 euros.

Les entitats que vulguin participar en la convocatòria podran presentar un únic projecte en una de les 5 categories d'aquest any.

La categoria Salut i Medi Ambient, l'única oberta al vot del públic general, està orientada als projectes el component central dels quals sigui el medi ambient i la seva relació amb la salut, és a dir, projectes mediambientals que tinguin un impacte positiu sobre la salut de les persones o iniciatives de sensibilització sobre la influència dels factors mediambientals en la salut. Per a aquesta secció, es triaran 2 projectes guanyadors.

Es podran presentar a la categoria Prevenció i promoció de la salut els projectes enfocats a la prevenció o promoció de la millora de la salut i la qualitat de vida de nens i nenes, joves, dones, persones amb addiccions, persones amb malalties minoritàries o persones grans.

La categoria Obesitat infantil i trastorns alimentaris estarà oberta als projectes que treballin l'atenció de persones amb trastorns de conducta alimentària (TCA) o obesitat infantil i els beneficiaris dels quals siguin els col·lectius infància i joventut.

Els projectes enfocats a la prevenció o promoció de la millora de la salut i la qualitat de vida de persones amb discapacitat física o sensorial, mental o intel·lectual podran presentar la seva candidatura a la categoria de Salut i Discapacitat.

I per acabar, la categoria Envelliment saludable es dedicarà als projectes orientats a la prevenció, millora i manteniment de les facultats cognitives de la gent gran.

Les entitats que vulguin participar en aquesta XIV Convocatòria d'Ajudes Socials de Salut poden presentar la documentació corresponent a aquesta primera fase a partir d'avui mateix, 5 de setembre, fins al pròxim 30 de setembre a les 23 h. A les entitats participants, se'ls comunicarà si han superat aquesta primera fase a finals de l'octubre de 2018 com a data límit.

Les bases de la convocatòria i els documents annexos que s'han de presentar estan disponibles a

https://cat.dkvseguros.com/empresa-responsable/cuidamos-personas/convocatoria/xiv

DKV considera que les empreses tenen una responsabilitat davant dels ciutadans i aposta per ser un negoci responsable: l'entitat asseguradora defensa que la necessitat d'obtenir beneficis econòmics a través de bons productes i un bon servei és compatible amb la cerca del benefici social i mediambiental.

De fet, la responsabilitat empresarial és un dels pilars sobre els quals s'assenta l'estratègia de la companyia. La responsabilitat empresarial forma part de la seva missió empresarial com un aspecte clau en la manera d'entendre el negoci de la companyia, i es basa a donar resposta a les expectatives ètiques, socials i mediambientals de tots els grups d'interès: treballadors, clients, personal sociosanitari, mediadors, proveïdors, administració, societat, etc.

L'asseguradora confia a seguir ampliant el nombre de beneficiaris de les Ajudes Socials a Projectes de Salut i Discapacitat en els anys vinents per respondre, d'aquesta manera, a l'ambició del programa de Responsabilitat Social Empresarial de la companyia, basada en la salut.