Zaragoza acull el primer Màster Regional de MyPadel by DKV

La competició es durà a terme també a València, Màlaga, Madrid i Barcelona i culminarà el 12 de novembre en el Master Final a Madrid

Aquest cap de setmana s'ha celebrat el primer Màster Regional de MyPadel by DKV, un esdeveniment esportiu de primer nivell que ha reunit 50 participants. El Club Pádel Zaragoza (Calle de San Juan Bautista de la Salle 1) ha estat l'escenari d'honor on ha tingut lloc la primera cita d'aquest màster, que es repetirà durant les setmanes vinents a València, Màlaga, Madrid i Barcelona.

Eduardo Haro i Alejandro Gómez han resultat la parella vencedora de nivell alt masculí, Jorge Árabes i Juan Luis Etxaniz de nivell mitjà, i Nuria Aguerri i Eva Osanz de la categoria femenina. Tots han obtingut el seu passi per competir al Máster Final, que tindrà lloc a Madrid el proper 12 de novembre i on s'enfrontaran els millors de cadascun dels màsters regionals.

Per la seva part, Óscar Alcuten i Paco Navarro han estat la parella subcampiona de nivell alt, José Sánchez i Valentín Duarte de nivell mitjà i Natalia Cebrían i Marta Cebollero de la categoria femenina. Durant l'esdeveniment, també es van celebrar dues sessions de "padel fit", una entrenament de fitnes dins les pistes de pàdel.

L'objectiu de DKV Seguros, patrocinador principal del projecte, és facilitar la pràctica d'un dels esports més populars en aquest país, amb més de tres milions de jugadors.
En aquest sentit, fa encara no uns mesos, DKV presentava l'aplicació per a mòbils MyPadel by DKV, que amb el lema “clic and play”, permet reservar i pagar una pista de pàdel en més de 500 clubs de tot el territori espanyol, des de qualsevol dispositiu mòbil, en només dos “clics”. L'aplicació està disponible per a dispositius Android i Apple. A més, un blog dins de l'aplicació recull informació d'actualitat sobre el món del pàdel, el benestar i la nutrició, consells d'entrenament i altres continguts rellevants per al jugador aficionat.

El llançament d'aquest projecte inclou també un concurs fotogràfic per escollir el millor cop (MyPadel MVP), i una competició que s'està celebrant en més de 150 Clubs (MyPadel Competition) i en què participen més de 20.000 jugadors. Així mateix, DKV Seguros reforça el seu suport a aquest esport patrocinant les instal·lacions de 7 clubs emblemàtics en diverses ciutats, i la parella número u del circuit professional, les bessones Alayeto.

Per gaudir de l'app baixa-te-la a www.mypadel.com o troba-la al Google Play o a l'Apple Store.