DKV obre el termini per votar els millors projectes socials de salut i discapacitat de la seva convocatòria d'ajudes a ONG

DKV ha decidit augmentar enguany la dotació econòmica fins als 120.000 euros, cosa que permetrà donar suport a un total de 10 projectes

DKV Seguros ha posat en marxa un any més la campanya Tú decides.Explica'ns quin projecte t'agradaria convertir en realitat. La resta, deixa-ho a les nostres mans”. Empleats, mediadors, personal sanitari, clients, proveïdors..., poden votar fins al 30 d'abril els projectes socials als quals la companyia donarà suport a través de la XIII Convocatòria d'Ajudes a Projectes socials de Salut i Discapacitat de DKV. A més, enguany, la categoria Salut i Medi Ambient està oberta per rebre votacions de tot el món. En l'edició de 2017 gairebé trenta mil persones van participar en la votació.

DKV vol construir un món més saludable i per això treballa cada dia per donar suport a causes socials, iniciatives vinculades a l'esport i a cuidar el nostre medi ambient. L'objectiu d'aquesta iniciativa és donar suport a projectes l'objectiu dels quals sigui la cura de la persona i la seva salut com a eina de millora de la qualitat de vida dels més desafavorits, així com aquelles iniciatives que difonguin campanyes de comunicació per sensibilitzar la població de la influència dels factors mediambientals en la salut.

Cal destacar que enguany la convocatòria ha tingut diverses novetats. La més important ha estat que DKV ha augmentat la dotació total a 120.000 euros, la qual cosa permetrà finançar fins a 10 projectes, cadascun amb una dotació màxima de 12.000 euros. En aquesta ocasió, són 52 els projectes finalistes, en les dues categories establertes en aquesta nova edició:

Categories de vot obert:

En la selecció de guanyadors d'aquesta categoria podrà votar qualsevol persona espanyola i amb residència a Espanya i es triaran dos projectes guanyadors:

  • Projectes de Salut i Medi Ambient: premiarà aquelles propostes que tinguin un impacte positiu sobre la salut de les persones, així com iniciatives que difonguin campanyes de comunicació per sensibilitzar la població sobre la influència dels factors mediambientals sobre la salut. Cal destacar que s'admetran projectes presentats per cooperatives d'educació i que podran presentar projectes enfocats a la prevenció de l'obesitat infantil societats mèdiques, associacions de pacients i empreses emergents.

Categories de vot tancat:

"En la selecció de guanyadors d'aquesta categoria només hi podran participar clients, treballadors, mediadors, personal sanitari i proveïdors de DKV i es triaran vuit projectes guanyadors entre els tipus de projectes següents:

  • Prevenció i promoció de la salut: Projectes enfocats a la prevenció i que cerquin millorar la salut i la qualitat de vida de persones desafavorides (infància, dones, addiccions, malalties minoritàries, gent gran).
  • Trastorns alimentaris: relacionats amb l'atenció de persones, especialment infància i joventut, amb trastorns com ara bulímia, anorèxia i obesitat infantil.
  • Discapacitat: projectes que contribueixin a la integració social i laboral de persones amb discapacitat física o sensorial, mental o intel·lectual.
  • Envelliment actiu: aquells adreçats a millorar la qualitat de vida de la gent gran, amb especial atenció a la prevenció, així com a la millora i el manteniment de les facultats cognitives.

Si vols començar la teva votació, fes clic a l'enllaç següent:

http://tudecides.dkvseguros.com

Empresa responsable

DKV considera que les empreses tenen una responsabilitat social davant dels ciutadans i aposta pel desenvolupament sostenible. L'entitat asseguradora defensa que la necessitat d'obtenir beneficis econòmics, a través de bons productes i un bon servei, és compatible amb la cerca del benefici social i mediambiental.

De fet, la responsabilitat empresarial és un dels pilars sobre els quals s'assenta l'estratègia de la companyia. La responsabilitat empresarial forma part de la seva missió empresarial com un aspecte clau en la manera d'entendre el negoci de la companyia, i es basa a donar resposta a les expectatives de tots els grups d'interès: treballadors, clients, personal sociosanitari, mediadors, proveïdors, administració, societat, etc.

L'asseguradora confia en poder continuar ampliant el nombre de beneficiaris de les ajudes socials a projectes de Salut i Discapacitat en els propers anys, i respondre, així, a l'ambició del projecte de Responsabilitat Social Empresarial de la companyia, basada en la Salut.

A Espanya, el Grup DKV està implantat a tot el territori nacional amb una àmplia xarxa d'oficines i consultoris, on treballen gairebé 2.000 treballadors que donen servei a prop de 2 milions de clients.