La Torre DKV, exemple d'eficiència energètica en LaSexta Columna

Carlos Martínez, director de Serveis Generals, va explicar el programa mediambiental del Grupo DKV.

LaSexta Columna va estrenar divendres "Su cambio climático, gracias", un programa que analitza amb deteniment els efectes de l'escalfament global i alternatives contra el canvi climàtic. La Torre DKV és agafada com a exemple d'empresa exemplar en la implantació de mesures que redueixen les emissions de CO2.

El programa agafa com a exemple la nostra nova seu corporativa, la Torre DKV, per la qual cosa fa una visita per les instal·lacions i destaca les tasques tan importants que es fan per lluitar contra el canvi climàtic: el programa mediambiental, les mesures d'eficiència energètica que s'han implantat i la sostenibilitat de l'edifici, tot això explicat per Carlos Martínez, director de Serveis Generals.

El programa també destaca les escales saludables per fomentar hàbits de vida saludables en els empleats, la priorització de les places d'aparcament per a aquells que comparteixen cotxes, el mobiliari reciclat i l'ús de l'aigua en els serveis i la reducció en un 15% en la factura energètica.