La teva opinió compta! Vota ja pel teu projecte preferit i fes que es faci realitat

Tens fins al proper 30 d'abril

Miniatura

Un any més, DKV Seguros ha llançat la campanya “Tú decides. Explica'ns quin projecte t'agradaria convertir en realitat. La resta, deixa-ho a les nostres mans”. A través de la XIII Convocatòria d'Ajudes a Projectes Socials de Salut i Discapacitat de DKV, la companyia donarà suport a diversos projectes que treballadors, mediadors, personal sanitari, clients i proveïdors podran votar fins al proper 30 d'abril.

Com ja sabem, DKV vol crear un món més saludable, i per això se centra en donar suport a causes socials i iniciatives vinculades a l'esport i a la salut de les persones, així com a la cura del medi ambient. Aquesta campanya vol aconseguir que aquests projectes que es proposen millorar la qualitat de vida dels més desafavorits i que difonen campanyes de comunicació per sensibilitzar la població sobre la influència dels factors mediambientals en la salut tinguin una oportunitat.

En aquesta nova edició, la companyia ha introduït algunes novetats. Si el 2017 ja es van assolir gairebé les trenta mil persones en la votació, aquest any s'espera superar la xifra, i per això la categoria de “Salut i Medi ambient” estarà oberta a votacions de tot el món. Però el més significatiu és la dotació econòmica que la companyia ha assignat a aquesta nova campanya: 120.000 euros que es podran repartir entre 10 nous projectes, amb un màxim de 12.000 euros per a cadascun. Per fer-ho caldrà triar entre els 52 projectes finalistes d'enguany en les dues categories establertes per a aquesta ocasió.

En la categoria de vot obert pot votar qualsevol persona amb nacionalitat i residència espanyola. D'aquí s'escolliran dos projectes guanyadors centrats en un impacte positiu de la salut i en la sensibilització dels factors ambientals sobre aquesta. A més, s'admetran iniciatives presentades per cooperatives d'educació que tractin la prevenció de l'obesitat infantil, societats mèdiques, associacions de pacients i empreses emergents.

D'altra banda, en el cas de la categoria de vot tancat, la participació està limitada a clients, empleats, mediadors, personal sanitari o proveïdors de DKV. Es triaran un total de vuit projectes guanyadors entre les temàtiques de prevenció i promoció de la salut, trastorns alimentaris, discapacitat i envelliment actiu.