6.000 quilòmetres recorreguts en la Marxa Solidària, que es tradueixen en 18.000 euros per preservar els nostres boscos

Sabatilles preparades, rutes escollides i esperit solidari activat. Van ser els elements essencials per celebrar la vuitena edició de la Marxa Solidària DKV. L'última cita, les jornades que van tenir lloc els passats caps de setmana 20 i 21 i 27 i 28 d'octubre, que van estar organitzades per voluntariat corporatiu

Aquests dos darrers caps de setmana va tenir lloc la VIII Marxa Solidària DKV. Un any més s'han mogut muntanyes de solidaritat. L'èxit ha estat rotund. 13 ciutats participants, amb un total de 592 persones. D'aquestes, 117 empleats, 59 mediadors, agents i GAF, 376 familiars, 40 clients. Gràcies a tots per la vostra solidaritat! S'han fet 5.920 quilòmetres. Déu n'hi do.  

Aquesta vegada, la VIII Marxa Solidària ha estat més verda que mai. Primer, perquè els quilòmetres s'han traduït en una donació per a Plant for the Planet i Europarc, entitats mediambientals que tenen com a finalitat plantar arbres i protegir boscos. I, en segon lloc, perquè durant el trajecte es van recollir i reciclar les escombraries que embruten el paisatge. La idea va ser localitzar les escombraries a l'anada i recollir-les en el trajecte de tornada. 

La participació de tothom ha estat molt valuosa. Va suposar una ocasió única per passar un matí molt agradable, amb familiars, infants i amics movent-se per una bona causa. 

Aquest projecte es troba alineat amb l'estratègia de voluntariat corporatiu, impulsada pel Departament de Recursos Humans, com a proposta de valor per als empleats, el negoci i la societat.