Urgències al consultori

Com remetre al servei d'urgències un assegurat DKV

Miniatura

Els assegurats de DKV disposen d'una sèrie de centres d'urgències DKV i un servei concertat d'ambulàncies. En els casos d'indisposicions sobtades esdevingudes al consultori, i després dels primers auxilis i l'estabilització que es requereixi, pot estar indicada la derivació a un servei d'urgències i que el trasllat es faci en ambulància.

En aquests casos, el procediment és trucar al centre de coordinació d'urgències de DKV, al telèfon 902 499 799. El metge coordinador pot activar una ambulància i indicar el centre d'urgències concertat DKV més adequat a la situació mèdica a les proximitats del seu consultori. Recordar que els mutualistes de MUFACE no disposen de cobertura en centres d'urgència de la sanitat pública, llevat que els derivin expressament des del centre coordinador DKV o sigui a causa d'urgència vital.

Procediment d'urgències al consultori per a assegurat DKV

  1. Atendre el pacient i estabilitzar-lo.
  2. Trucar al centre coordinador d'urgències DKV 902 499 799.
  3. El metge coordinador indicarà els centres d'urgència concertats i activarà l'ambulància.