Els metges canvien la bata pel mallot

X Campionat d'Espanya de Ciclisme per a Metges

Miniatura

Com a exemple de salut i benestar, DKV s'ha sumat aquest cap de setmana al X Campionat d'Espanya de Ciclisme per a Metges de Màlaga. La companyia ha estat un dels principals patrocinadors.

El Col·legi de Metges de Màlaga i la Fundació Commálaga van ser els encarregats d'organitzar, aquest dissabte 27 d'octubre, un esdeveniment que té com a objectiu principal fer que els facultatius passin de donar consells als seus pacients a donar exemple amb la pràctica d'exercici físic. D'aquesta manera, s'aconseguia reunir tots els metges d'Espanya aficionats al ciclisme, donant-los l'oportunitat de ser ciclistes per un dia i prescriptors d'hàbits de vida saludables. DKV va voler sumar-se a la iniciativa patrocinant la prova, reforçant així el vincle amb un dels seus principals grups d'interès, els metges. 

La cursa va donar el tret de sortida a les 10.30 del matí amb un total de 153 participants, que van recórrer 68 quilòmetres des de la seu del Col·legi de Metges fins al municipi de Rincón de la Victoria.  

Finalment, el Col·legi de Metges de Granada, va ser el guanyador de la classificació per equips. El van seguir els col·legis professionals de València i Gipúscoa. En la classificació general, el granadí Justo Fernández i la navarresa Izarbe Jiménez van aconseguir el primer lloc en la categoria masculina i femenina, respectivament. 

Pedro Navarro, organitzador d'aquest X Campionat d'Espanya de Ciclisme per a Metges, es va mostrar molt satisfet amb els resultats: "la cursa ha estat espectacular. Finalment el temps ens ha acompanyat i hem tingut un gran nombre d'inscripcions. Estem molt contents”, explica. 

"El ciclisme és una combinació de força física, tolerància, capacitat de sacrifici, treball en equip, lideratge, destresa i intel·ligència tàctica que només és possible amb gran esforç i capacitat de superació personal. És una veritable escola de valors", va assenyalar. 

El patrocini va ser a càrrec de DKV, que es dedicava per primera vegada a un acte enfocat únicament als metges. 

“Ens estrenem patrocinant un esdeveniment dedicat específicament al col·lectiu mèdic. Un fet que ens fa especial il·lusió, ja que compartim un mateix objectiu: la cura de la salut de les persones. Esdeveniments com aquest són els que ens ajuden a promoure uns millors hàbits per portar una vida saludable entre els professionals sanitaris, els nostres col·laboradors més importants” explica el Dr. Francisco J. Juan, director general de Salut de DKV. 

L'Ajuntament de Màlaga, la Diputació Provincial, la Junta d'Andalusia, la Fundació Unicaja i AMA van assumir, també, el patrocini de la cursa juntament amb DKV.